För en bättre sopsortering.

Det flesta vill på ett eller annat sätt göra gott för miljön.

Problemet är dock att det ofta blir omständigt att vara miljövänlig, det gäller allt från läckande och överfulla matavfallspåsar till att det blir stökigt bland källsorteringen

- Det är något vi vill ändra på!

En lösning som passar alla!

Skulle det vara så att man av någon anledning inte kan ha en kvarn eller om man bara vill få ordning på sina sopor och källsortering så passar Sorti.

Med Sorti får du smidigt undan dina sopor och din källsortering genom att enkelt montera den utdragbara lösningen under diskbänken eller där du vill förvara dina sopor.

Med Sorti kan du dra ut, lyfta på locket och snabbt få undan ditt avfall, få mer plats över till annat och slippa jobbiga bananflugor. Det är alltså ett smidigt och fräscht sätt att hantera ditt avfall i köket. 

Köp nu

Fördelarna med Sortisystemet

fräsch sopsortering

Fräschare i köket

Minska uppkomsten av bananflugor och slipp dålig lukt som sprider sig i köket genom att sluta om dina sopor.

smart sopsortering

Skapar mer plats

Ibland glöms sopsorteringen bort i köksplaneringen. Sorti är en diskret och utdragbar lösning som passar utmärkt under bänk och lämnar då mer plats åt det roliga.

effektiv sopsortering

Sparar städtid

Slipp envisa fläckar från läckande soppåsar. Plasthinkarna i sortilösningen kan även smidigt tas bort och diskas ur för enkel rengöring.

×